Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Преизбраха Данчо Лазаров за шеф на волейболната федерация

10 октомври 2012, 15:18 часа • 70867 прочитания

Както се очакваше и без всякакви изненади, извънредното отчетно-изборно събрание на Българската федерация по волейбол, което се проведе в Златни пясъци, преизбра Данчо Лазаров за неин президент, предаде Стандарт нюз.

Гласуването за него е минало почти единодушно - 78 делегати "за" и само 1 "въздържал се". По неофициална информация той е от Търговище. На събранието нямаше представители на опозицията. Гласуваха за промени в Управителния съвет като трима отпаднаха от досегашния му състав, сред които и лидерът на опозицията Ивайло Константинов. Бяха избрани 8 нови членове в ръководството.

Очакваме да ни атакуват в съда, за да направят събранието нелегитимно, затова сме изпипали перфектно документите. В работата участваха 4 юристи, каза старият нов шеф на федерацията Данчо Лазаров. В Управителния съвет вече ще има човек, който да отговаря за обществените поръчки, за да не се нарушава законът, за което бяхме санкционирани от финансовото министерство, каза Лазаров.

Събранието прие 200 000 лева годишно по договора с генералния спонсор Корпоративна банка да отиват за финансиране на детско-юношеския волейбол.

Редактор: Десислава Ушатова

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес