Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Капитанката на Левски Петя Баракова: Сега ще празнуваме, за да полеем титлата

07 май 2014, 21:02 часа • 17493 прочитания

За як купон към Студентски град се засилиха волейболистките на Левски, където ще купонясват тази вечер. Момичетата на Радослав Бакърджиев трябва да полеят златния дубъл след като спечелиха шампионската титла с категорична победа (3:1) и детронираха вечния съперник ЦСКА.

Веднага след финала и преди празненството, волейболистките се обадили по телефона, да благодарят и на Пламен Христов, с когото Левски направи златен дубъл през 2009 г. Треньорът също имал принос за днешния им успех. Екснаставникът тренирал момичетата през последния месец и променил началния им удар. Научил ги да бият флот сервис, разказват родители на момичетата. А това било най-силното оръжие на сините за спечелването на титлата,радват се близките им.

„Нямам думи. Чувствам се страхотно, не мога да кажа нищо повече. Вълнувам се и не мога да коментирам. Сигурно ще пием, за да отпразнуваме титлата”, каза капитанката на Левски Петя Баракова. Полага й се, тъй като до дни трябва да се присъедини към лагера на националките в Тетевен.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес