Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Игор Колакович: В тима ви има доста физически проблеми

06 юни 2014, 16:32 часа • 8571 прочитания

Мачовете с България ще бъдат много тежки, но доколкото знам в тима има доста физически проблеми. Това заяви селекционерът на сръбския национален отбор по волейбол Игор Колакович на пресконференция. Сърбите са направили добра подготовка за двубоите срещу България, утре и в неделя, от Световната лига. На пресконференцията в Арена Армеец, където ще се играят мачовете, присъстваха капитанът Драган Станкович и звездата Александар Атанасийевич.

"Цветан Соколов, който е много важен за тима, сигурно е изморен, защото участва на финалите на Световното клубно първенство. Целите на Сърбия в Световната лига са да играем все по-добре от мач на мач и да достигнем до финалите във Флоренция. За предстоящото Световно първенство имаме амбиция поне за полуфинал. Ако пътят ни на Мондиала е толкова сложен, колкото в Лигата, то ще бъде много трудно", каза още Колакович.

"Трябва да покажем, че победите срещу Русия не са случайни. Ще ни бъде трудно тук в София, защото България ще иска да се реваншира след двете загуби от САЩ", каза капитанът Драган Станкович.

"Не мисля, че мачовете с България ще са битка между мен и Соколов", коментира звездата на тима Алекс Атанасийевич. "И двата състава разполагат и с други добри състезатели и нищо няма да се реши само от нас двамата", допълни диагоналът на Сърбия.

 

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес