Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джон Спароу: България ще играе по-добре от Варна

20 юни 2014, 12:08 часа • 10642 прочитания

Треньорът на националния отбор по волейбол на САЩ Джон Спароу е убеден, че на тима му ще е по-трудно да стигне до победата срещу България, отколкото във Варна. Националите ни играят на 21 и 22 юни срещу САЩ мачовете си за Световната лига. Във Варна САЩ победи националния ни тим с 3:2 и 3:0.

"Отборите подобряват играта си всяка седмица и аз не се съмнявам, че България ще играе по-добре, отколкото във Варна. И ние трябва да играем по-добре", коментира Спароу. Той самият е изненадан, че до момента тимът няма поражение. Янките до момента са фаворити в групата и от 6 мача са без загуба.

"Не оказвам натиск отборът да е съвършен. Да, аз съм изненадан, но ние бяхме много фокусирани върху играта в нашето поле и я подобрявахме всеки следващ мач. Докато правим това ще печелим. Но дори и да загубим, ние ще се учим от това", обясни американският селекционер.

Според него България все още трябва да спечели мач от Световната лига и ще бъде гладен за победа. "Те най-вероятно ще получат и подкрепа от голямата българска общност в Чикаго", казва Спароу.

 

 

 

 

 

 

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес