Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

България с поредна „нула“ във волейболната Лига на нациите при жените

15 юни 2023, 10:19 часа • 1425 прочитания

Женският национален отбор на България по волейбол записа поредна загуба на нула в тазгодишното издание на Лигата на нациите. Момичетата на Лоренцо Мичели отстъпиха с 0:3 (15:25, 13:25, 15:25) пред тима на Канада. Родните състезателки нямаха никакъв шанс в срещата и логично бяха разгромени от съперника за само 80 минути игра.

Волейболистките на Канада доминираха изцяло в срещата като не позволиха на българките в нито един гейм да минат границата от 20 точки. По този начин „лъвиците“ записаха втората си поредна загуба във втората седмица на Лигата на нациите, която се провежда в Хонконг.

България🇧🇬 не успя да се противопостави на Канада🇨🇦! Момичетата на селекционера Лоренцо Мичели отстъпиха с 3:0.🇧🇬🏐🇧🇬 #volleyBUL #BePartOfTheGame #vnl #WeAreAllOne #SupportBULteams #SupportBULathletes

Posted by Bulgarian Volleyball Federation on Wednesday, June 14, 2023

През миналата седмица България изигра три мача в японския град Нагоя. До момента националният тим е с актив от една победа и пет поражения и заема незавидното 12-то място във временното класиране.

Единственият успех на представителния отбор бе на старта на надпреварата срещу Хърватия. Канада пък заема осмо място с три победи и три загуби. До края на турнира България има мачове с Китай и Нидерландия.

Вчера националният ни отбор отстъпи с 0:3 пред Италия.

Очаквайте в Actualno.com: 4 спортни рубрики, които не трябва да изпускате

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес