Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След 100 години "Одата на радостта" ще бъде забранена в Европа!

25 март 2016, 09:30 часа • 7284 прочитания

Абсурдно е да се твърди, че напиращите да се заселят в Европа нашественици-мюсюлмани нямат нищо общо с масовите кървави убийства от вторник в Брюксел! Както и с убийствата през миналия ноември в Париж, или с всички други атентати на Стария континент в годините назад! Точно обратното - като скачени съдове са! Днешните убийци от улиците, метростанциите и метровлаковете, летищата, концертните зали, стадионите и кафенетата са децата и внуците на онези мюсюлмани, които по същия начин, както сегашните нашественици, бежанци, имигранти и т. н., са пристигнали и са се заселили на континента преди 20, 30, 40, 50, 60 години! Получили са статут на бежанци или на икономически имигранти, както и най-важното - получили са и възможността да се интегрират в развитите европейски общества и да се ползват от всички облаги и съвършенства на цивилизацията в тези развити общества. И за благодарност днес децата и внуците им взривяват бомби и проливат кръвта на благодетелите си, без никой да може да даде разумно обяснение на тази с нищо непредизвикана омраза, злоба, ненавист и отмъстителност! Страшно е, като си помисли човек, до какво може да доведе тази ужасяваща неблагодарност, тази верска радикализация, това умопомрачително религиозно заслепение и тази убийствена жестокост! Забравихме ли, драги европейци, отрязаните показно глави и разкъсаните тела!

И сега Меркел, Юнкер, Туск и останалите чантаджии от канцелариите на Европейския съюз, барабар с Кристалина Георгиева, се опитват да убедят гражданите на Европа, че трябвало, задължени сме били да сме "толерантни"; че "някога всички сме били бежанци"; че фактически Добрата Стара Измъчена Изстрадана Цивилизована Благоденстваща и Състрадателна Европа е ДЛЪЖНА да приюти, издържа и изхранва огромна част от населението на Близкия изток, Африка, Азия и кюрдско-мюсюлманска Турция! В противен случай, манипулират ни Меркел, Юнкер, Туск и другите европейски чантаджии, Европа вече нямало да бъде нито Добра, нито Цивилизована, нито Благоденстваща, нито Състрадателна... Глупости на търкалета!

Случайно да сте забелязали, че същите тия провокатори с баснословните заплати са се изпокрили като плъхове след атентатите в Брюксел? Палят си свещички за здраве, защото, ако брюкселските масови убийци бяха по-умни, като нищо можеха да се гръмнат не в метрото и на летището, а в сградата на Европейския парламент! Скрили са се като мишоци авторитетите на Европа, ни лук яли, ни лук мирисали - нищо, че около тях смърди, та се не трае. Къде е сега Мама (им) Меркел - да поплаче за невинните жертви; глътнал си е езика и Дядката Юнкер - дежурният европейски посрещач и целувач; а мухльото Туск още се чуди на кой Господ служи и какво, за Бога, търси на тая трибуна!

Съжалявам да го кажа, но трябва, ако искам да съм честен. Германия за трети път в най-новата история на света и откакто я има осъзната Европа, се опитва да я закопае. Първото германско покушение над Стария континент от по-ново време беше Първата световна война, второто - Втората световна война, а третото е сега - с прокламираната и насилствено налаганата от канцлера Ангела Меркел на европейските народи така наречената германска измишльотина "политика на отворените врати"! Внимавай с течението, Меркел!

И ако по-трезвите европейски глави, в лицето на Орбан, Камерън, другите от Вишеградската четворка, лидерите на балтийските републики, а също и българинът Борисов - не вземат съдбата на континента в свои ръце, то вие, господа европейски чиновници, ще бъдете виновни за това, че след 100 години прословутата и жизнерадостна европейска "Ода на радостта" може да бъде... забранена на Стария континент!

Автор: Валентин Стоев

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес