Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дядовци-комунисти съсипват добрия ни премиер

20 юли 2020, 09:45 часа • 9986 прочитания

Разбрали сте - дядото-комунист на бития студент Евгени Марчев бил част от пречките Борисов да не е имал шанс да учи в чужбина: това заяви самият премиер. 

Ето че много неща започнаха да се изясняват. 

Цялата му кариера, всичко, което Борисов е направил за вече 20 години в политиката, е компенсация срещу анонимните и безпаметни дядовци-комунисти, съсипали го като младеж.  

Слаломите при световни и европейски лидери над десетилетие и онзи запис, на който си личи особено чувство за превъзходство над тях (там, където говори какво прави с 200) - това е голямата политическа одисея, с която да си отмъсти на дядовците-комунисти. Поуката: никога не забранявайте на млад човек да пътува, понеже като порасне може да стане премиер на България, за да може да пътува малко повече.

Боят над Евгени Марчев - и той е част от една разправия с дядовците-комунисти, която продължава вече 40 години. Поуката: никога не забранявайте на един млад човек да пътува, защото след много години може да стане премиер и неговата полиция да набие внука ви, защото това е вечна вендета и най-важното: попада върху невинни и нищо неподозиращи жертви. 

Всъщност, добре е да питате дядо си: имал ли е навремето вземане-даване с младеж на име Бойко Борисов и дали е възможно в неговото чувствително сърце да е останала някаква обида, за която този младеж - вече премиер - да си спомни и да реши да си го върне тъпкано на вас самия? Много е възможно - бидейки внук на дядо си, вие никога не сте в безопасност. Вие още не знаете това, дядо ви - горкият - също; но Той знае. Някъде в края на 70-те дядо ви е направил сечено на премиера и след това е продължил да си живее живота, но не е трябвало да действа толкова лекомислено - предстои страшно възмездие. Най-лошата обществена ситуация гласи - да отидете на протест и дядо ви нещо да е прецакал навремето. Пише ви се много лошо - и много лошо се бие. 

Още: Дядото отговаря на Борисов: На Вас Ви липсва много морал! (ВИДЕО)

Автор: Райко Байчев

Райко Байчев
Райко Байчев Отговорен редактор
Новините днес