Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Братушките настъпват в Бургаска област

05 февруари 2014, 10:11 часа • 84021 прочитания

"Г-н Инджев,

Моля да се даде публичност на факта, че руската мафия е отворила собствена агенция на ул. ”Месембрия” за изкупуване на къщи и терени само в Стария Несебър!

Ще се процедира по вече успешно приложения модел на изкупуване от руснаци (директно и чрез подставени “православни” лица) на о-в “Св. Стефан” в Черна гора, който вече не може да бъде посещаван от туристи, защото е “частна собственост”.

Туристите имат възможност да видят паметниците на културата и историческите места на острова само с бинокъл от туристически корабчета, които организират обиколки с гидове, обясняващи какви археологически и архитектурни паметници има там.

Така че в бъдеще, ако искат да се запознаят с архитектурното и духовно наследство на този уникален град – музей, част от световното културно наследство, нашите деца и внуци също ще трябва да се качват срещу заплащане на туристически корабчета (най-вероятно руски !) и да си плащат такса за възможността да погледнат едно от най- красивите кътчета на България „отблизо” , през специално инсталираните на палубите бинокли.

Кой разреши “Форт нокс” да вилнее по Южното Черноморие? Кой разреши? Името му!

Кой унищожи плажа “Росенец” в Бургас? (Заради контрабандата в Нефтохим не ни допускат в Шенген!) Кой обгазява всяка нощ с отровни изпарения жителите на Бургас? Кой разреши? Името му !

КОЙ РАЗРЕШИ? Името му!

Руска компания изкупува наши военни имоти

За два месеца “Българско-руска инвестиционна компания – БРИК” ООД успя да спечели търгове и да купи четири големи имота от Министерството на отбраната.

Сделките за последните два имота са финализирани на 10 януари т.г. Инвестиционната компания е купила два големи войскови района в Сандански, които не са нужни на армията.

Първият притежава малко над 26 дка площ и 9 сгради. Компанията ще заплати за него 1 100 000 лв. Вторият имот е малко над 15 дка и върху него има 3 сгради с развърната площ от 3 540 квадрата. Неговата цена е 820 000 лева.

КОЙ РАЗРЕШИ? ИМЕТО МУ!

Русия инвестира 30 млн. евро в Сапарева баня

В Сапарева баня ще бъде построен най-големият спа център на Балканите. За целта ще бъдат финансирани 30 млн. евро от Руския държавен фонд “Милосърдие”, ръководен от гардове на президента Путин, с участието на партриарх Кирил и правосъдното министерство на Русия. Вложението е за уникален по рода си спа, балнео- и хотелски комплекс на обща площ от 50 декара.

Проектът е публично-частно партньорство с община Сапарева баня. Първата копка ще бъде направена утре, съобщава “Стандарт”. По време на строежа се обещава средно 300 българи да бъдат наети на обектите. Толкова ще намерят работа в комплекса след старта му.

Той ще има 4-звезден хотел с 200 стаи и луксозно 5-звездно вип крило с 12 апартамента. Ще бъдат изградени ресторанти, кафенета, фитнес зали, медицински кабинети. У нас на преференицални цени ще почиват служителите на руското правосъдно министерство.

Очаква се обаче комплексът да привлече платежоспособни клиенти от цял свят с разнообразието и качествените спа и балнеопроцедури.

КОЙ РАЗРЕШИ? ИМЕТО МУ!

С уважение,

Жени

ПС – Ясно ви е, че държа на анонимността си, не бих искала някоя патриотична група да ми лисне киселина в лицето
!"

Това не е просто коментар, подписан (иронично) от “Жени Живкова” в коментарната част на ivo.bg.

Това е зов за помощ.

Далаверата на руската мафия, уви, не е прецедент.

Мафиотът Юрий Лужков, преди да бъде изгонен (поради прекалена лакомия) от поста кмет на Москва от господаря си Путин, успя с помощта на туземни покупни кметове, съдии и политици да заграби и бетонира безценно парче от природния резерват в устието на река Камчия.

Това беше най-успешният пилотен проект на руския мафиотски мащабен грабеж на българска територия в постколониалната ни история.

Никоя българска инстанция не реагира на най-голямото демонстративно посегателство на български суверенитет в най-новата ни история.

Напротив, на 9 септември 2009-та, на церемонията по официалното откриване на руския анклав в устието на Камчия, маскиран като място за отдих на московски деца, асистира лично и мелодраматично премиерът Бойко Борисов, който се скъса да се лигави с могъщия по онова време руснак, наритан само седмици по късно заради прекомерните си кражби от президента Медведев (по указание на преминалия за кратко в друга роля като премиер Путин).

В резултат на тази безнаказаност апетитът на руската мафия, зарибила корумпираната българска администрация, води вече на талази руските акули в гостоприемните български корупционни води.

Мълчанието е злото, превърнато в златна инвестиция за настъпващата руска мафия.

Автор: Иво Инджев

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес