Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Откриха нова база за изкупуване на стари автомобили за скрап във Видин

06 юли 2023, 17:00 часа • 2304 прочитания

Имаме удоволствието да обявим откриването на нашата нова база във Видин, България, посветена на изкупуването на стари автомобили за скрап.

С нашия ангажимент към устойчиви практики и нарастващото търсене на рециклирани материали, това начинание ни предоставя вълнуваща възможност да допринесем за кръговата икономика, като същевременно предоставяме ценна услуга на общността.

В тази публикация в блога ще разгледаме детайлите на нашата нова база и ще подчертаем предимствата, които тя предлага на жителите на Видин и околностите.

Удобно местоположение:

Разположена в сърцето на Видин, новата ни база предлага удобство и достъпност на собствениците на автомобили, желаещи да продадат старите си автомобили за скрап. Независимо дали живеете във Видин или съседните райони, нашето местоположение осигурява лесен достъп за физически лица и фирми, които се интересуват от отговорното изхвърляне на старите си автомобили. Ние сме посветени на това да направим процеса възможно най-безпроблемен, като гарантираме безпроблемно изживяване за нашите уважаеми клиенти.

Конкурентни цени:

В нашата база във Видин се стремим да предлагаме конкурентни цени за стари автомобили, предназначени за скрап. Ние разбираме значението на справедливата стойност и прозрачността и нашият екип от експерти се ангажира да предоставя точни оценки и оферти с най-висока цена за всяко превозно средство, докарано до нас. Избирайки нашите услуги, клиентите могат да бъдат спокойни, че получават възможно най-добрата цена за своите стари автомобили.

Отговорност към околната среда:

Устойчивостта на околната среда е в основата на нашата бизнес философия. Чрез установяването на нашата база във Видин, ние целим да насърчим отговорното изхвърляне и рециклиране на стари автомобили, минимизирайки въздействието върху околната среда, свързано с автомобилните отпадъци. Ние се придържаме към строги екологични разпоредби и използваме най-съвременни процеси за рециклиране, за да спасяваме ценни компоненти и рециклираме материали, като намаляваме отпадъците на сметищата и опазваме ресурсите.

Рационализирани процеси:

Разбираме, че удобството и ефективността са от съществено значение, когато става въпрос за продажба на стари автомобили за скрап. Нашата нова база във Видин е оборудвана с рационализирани процеси, за да осигури гладко и спестяващо време изживяване за нашите клиенти. От първоначалните запитвания до оценките на превозните средства и окончателните транзакции, ние проектирахме нашите процеси да бъдат бързи, прозрачни и ориентирани към клиента. Ние ценим вашето време и се стремим да направим процеса на продажба възможно най-лесен.

Безплатен транспорт от адрес, документ за бракуване, плащане в брой:

Осигуряваме безплатен транспорт и взимане на колите от адреса на клиента, за всеки закупен автомобил издаваме удостоверение за дерегистрация важащо пред КАТ, с което бързо и лесно може да го снемете от отчет и бракувате, а заплащането става в брой на място.

Кол-центъра ни работи всеки ден от 08 до 20 часа и осъществява онлайн оценки на колите на момента.

С радост стартираме новата ни база за изкупуване на стари автомобили за скрап в Сандански.

С нашето удобно местоположение, конкурентни цени, ангажимент за екологична отговорност, рационализирани процеси и подкрепа за местната икономика, ние сме уверени, че нашите услуги ще отговорят на нуждите на собствениците на автомобили, търсещи отговорни решения за изхвърляне. Нека заедно прегърнем устойчивостта, да насърчим рециклирането и да окажем положително въздействие върху околната среда.

Посетете нашата база във Видин днес и ни позволете да ви помогнем да превърнете стария си автомобил в ценен ресурс за бъдещето.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес