Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Цветни флагчета украсяват парк „Рова“ във Видин

13 април 2021, 15:17 часа • 2755 прочитания

Инициативата е на местното ръководство на партия ГЕРБ и се осъществява след съгласуване и със съдействието на Община Видин. Самото разполагане на флагчетата, които са с обща дължина 2000 м, се извършва от строителната група към Общинско предприятие „Чистота, озеленяване и благоустройство“.

Община Видин благодари на партия ГЕРБ за идеята, която е в синхрон със стремежа на общинското ръководство да превърне Видин в едно още по-красиво и цветно място, за радост както на жителите, така и на многобройните гости и туристи. Затова и настоящата инициатива ще се разрасне, като Общината възнамерява да украси по подходящ начин и други любими места за разходки в нашия град.

Целта е чрез подобряване на облика на градската среда да се създаде весело настроение у видинчани. Затова ще допринесе и богатата фестивална програма, която Община Видин ще организира през летните месеци. Тя ще включва както превърнали се в традиция фестивали като „Дунавски вълни“ и второто издание на Международния фестивал „Синия Дунав“, така и изцяло нови събития.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес