Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Видео

Симеон Славчев ПП МИР: И тези избори се проведоха по герберски (ВИДЕО)

Продължаваме промяната“(ПП) е един проект, който трябва да бъде устойчиво и дълбоко погледнат. Защото в дъното на този проект стои нарушаването на Конституцията на Република България от една страна. От друга страна видяхме страхотни манипулации на изборите. ПП МИР има доказателства за тези манипулации.

 

Факт е, че в една от секциите 26 гласа за партия МИР дадени, на крайния протокол написани 1 глас. Ние предупредихме между другото за тази манипулация, която може да се случи. В секцията се гласуваше с машини. Какво стана на практика в изборния процес, което обезмисли на практика машинния вот: Машинният протокол, който излиза от машината трябваше да бъде признат, така, както е записано в Изборния кодекс, от ЦИК. ЦИК даде едни указания към районните избирателни комисии, че те трябва да препишат машинния протокол ръчно.

 

Всъщност там се извършваха волните или неволни грешки. И този протокол, за който ви казвам, има задраскано 26 гласа срещу партия МИР и прехвърлени към ПП. Ако се направи анализ на всички изборни секции в страната, ще се види, че резултатът е тотално изкривен. Подадохме жалба, сезирахме и прокуратурата, и очакваме резултатите. Разочарованието на партия МИР е, че тези избори се проведоха по герберски.

Реклама
Реклама
Новините днес