Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Видео

Прозрачността в управлението на София трябва да е пълна: Иво Божков кандидат за общински съветник на “Обединени за София“ (ВИДЕО)*

Прозрачността в управлението на София трябва да стигне до края и да бъде пълна. Това каза в “Студио Actualno“ Иво Божков, кандидат за общински съветник, издигнат от “Обединени за София“, която включва ПП, ДБ и “Спаси София“. Той е човекът, който излъчва протести на живо от 2012 г. и който се пребори, като два мандата общински съветник от ДСБ, заседанията на СОС също да се излъчват на живо. Ето какво каза Иво Божков:

Когато имаш взаимоотношения с държавата, с общината, няма търговска тайна. Ако искаш да си запазиш търговската тайна, стой си в частния сектор. Когато имаш взаимоотношения с публичен ресурс, тогава търговска тайна не трябва да има, защото публичният ресурс много лесно, под претекста на търговска тайна, се покрива и изтича по неправомерни начини.

Освен излъчванията на живо на заседанията на СОС, всички доклади, с моите усилия в тези два мандата, са публикувани преди да бъдат гласувани. Пет години отне това да се случи.

Реклама
Реклама
Новините днес