Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Видео

“Отговорите“: С Любомир Аламанов, Димитър Ганев и проф. Светослав Малинов (ВИДЕО)

Ето темите вседмичното обзорно предаване на Actualno.com “Отговорите със Спасиана Кирилова“: Това издание трябваше да бъде посветено само на Независимостта на България, но събитията налагат да говорим и за протеста на земеделците. Той е първият голям изблик на недоволство срещу правителството на Николай Денков. А този протест засяга всички нас. От това как работят земеделците зависи прехраната ни, а от това, дали има стабилно управление зависят доходите ни и цените на най-необходимото. Така че ще говорим за политическата ситуация в страната в контекста на протестите. И за независимостта, доколкото я има.

Когато има протест, ситуацията е кризисна, а кой е по-подходящ за събеседник в този случай, освен експерта по кризисни комуникации Любомир Аламанов.

Данните от последното проучване на “Тренд“ в контекста на политическата ситуация анализираме заедно със социолога и директор на агенцията Димитър Ганев.

За политическите последици от протестите и за традиционното напрежение между институциите разговаряме с проф. Светослав Малинов, преподавател по политология в СУ“Св. Климент Охридски“.

Реклама
Реклама
Новините днес