Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Видео

Живей Активно с Део на 22 юни

Инициативата "Живей Активно!" на Нестле България събира на една сцена Рафи и Жана Бергендорф, които заедно ще живеят активно 22 юни в София.

Победителите от двата сезона на X Factor са само малка част от звездите, които подкрепят деветото издание на инициативата за балансирано хранене и активен начин на живот. Тя се организира в партньорство със Столичната община и е в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата 2019 г.

Традиционният пешеходен поход от НДК ще отведе любителите на физическата активност в Южен парк, където ще имат възможност да се забавляват на 9 локации. Сред изпълнителите, които са част от традиционния концерт, закриващ събитието са и Теодора Цончева, Део, Лео, Skiller, Павел и Венци Венц.

Личен пример за активен начин на живот за поредна година ще дадат и цяла плеяда спортни звезди. Сани Жекова ще се качи на колело и ще поведе в 10:00 ч. велошествието от театър "София" до НДК, а към тях могат да се присъединят и почитателите на ролери, тротинетки и скейтборд.

Реклама
Реклама
Новините днес