Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Във Варна посрещнаха Новата година със старите дупки по улиците

07 януари 2019, 16:21 часа • 2854 прочитания

Жители на варненския квартал "Погреби" си пожелават за поредна година общината да им обърне малко повече внимание и да оправи разбитите улици. Шофьорите се оплакаха от огромните дупки, през които трябва да минават всеки ден и заради които непрекъснато се налага да ремонтират автомобилите си. Улиците, които може да видите на снимките, се намират в близост до търговска сграда, бензиностанция и много жилищни блокове с площадки.

Всеки ден в автомобилите си от там преминават стотици варненци. За тях стигането до квартала е кошмар, защото улиците са разбити и навсякъде има "кратери", както ги наричат шофьорите. Още преди години те са подавали сигнали за това до Община Варна, но отговор все още няма. Жителите на квартала се обърнаха към нас, защото се надяват, че поне така исканията им ще бъдат чути и ще бъдат предприети нужните действия.

Както ще видите на снимките, улиците имат нужда от спешен ремонт, но такъв засега няма. 

"Не е нормално да се ремонтира само центъра на града. В кварталите живеят много хора. "Погреби" дори е един от централните такива. Трябва да се оправят улиците! Къде сте, г-н Портних? Спите ли?", споделят недоволните варненци.

Надежда Георгиева
Надежда Георгиева Отговорен редактор
Новините днес