Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Варненец за пример: Ще плува над 2000 метра в леденото море с благотворителна цел

12 февруари 2019, 12:26 часа • 2368 прочитания

В морската ни столица за първи път се организира едно по-различно плуване в ледените води на Черно море.Това събитие е свързано с благородна кауза и ще се състои на 16 февруари, от 12 до 14 часа. В него ще се включи варненецът Емил Атанасов, който с риск за живота си ще плува от четвърта към първа буна на варненския плаж. 

"Нашият талантлив плувец Емил Атанасов ще предизвика своите възможности и ще опита да достигне отвъд предела.Макар и с риск за здраветоси, той ще се опита да преплува разстоянието от 2200 метра в ледените морски води край град Варна. Събитието е свързано с една много благородна кауза - събиране на средства за 3 от домовете за сираци във Варна.

Плувецът полупрофесионалист ще бъде подкрепен от съпътстващи лодки, медицински екип, спасител и медии, които ще отразят смразяващото предизвикателство. Ще може ли Емил Атанасов да достигне отвъд предела, за да подкрепи своята кауза? 16 февруари, събота от 12 ч. Всеки, който желае да види зрелищното събитие и да подкрепи Емил, е добре дошъл.", споделят организаторите на събитието. 

Надежда Георгиева
Надежда Георгиева Отговорен редактор
Новините днес