Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Блъснаха пешеходка, пресичаща на червено, във Варна

02 юли 2015, 11:27 часа • 6721 прочитания

26-годишна жена е била блъсната от автомобил на пешеходна пътека, но при червен забранителен сигнал за пешеходци. Инцидентът е станал вчера около 7,30 часа на кръстовището на бул."Христо Ботев" с ул."Кракра", съобщиха от полицията.

Пострадалата е от Провадия. Вследствие на инцидента е с контузии на таза и главата.

Друга пешеходка пострада при пътен инцидент на ул."2-ра" в местността Долна Трака. Тя е била ударена от лек автомобил "Крайслер" около 8,30 часа в сряда.

Пострадалата е на 43 години, от Нови пазар. Вследствие на инцидента е с контузии на гърба и лявата тазобедрена става със съмнения за фрактура на лявата шийка на ставата.

При инцидент на пътя пострада и дете. Малчуганът е бил блъснат от лека кола "Форд" във вторник малко преди 21,00 часа на ул."Горна Студена" в "Аспарухово". Автомобилът ударил малкия пешеходец при потеглянето си. В резултат детето е с контузия на таза, прегледано е в болница и освободено за домашно лечение.

През изминалото денонощие във Варна са регистрирани 31 катастрофи. При инцидентите са ранени общо четирима души, всичките без опасност за живота.

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес