Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Академия за обучение на IT гейм специалисти отваря врати във Варна

16 февруари 2015, 12:38 часа • 85164 прочитания

Академия за обучение на млади специалисти в сферата на IT технологиите, програмиране, дизайн и маркетинг, отваря врати във Варна. Обучението е напълно безплатно.

У нас все по-често се търсят програмисти в сферата на компютърните игри. Българските фирми имат траен успех като производители на игри, но им липсват кадри, предаде БНТ.

Всеки, който иска да се запише в Академията на "Зариба", може да го направи без да е нужно да има първоначален опит в сферата на IT технологиите. Важното е да е фен на компютърните игри и да има желание да работи като програмист.

"Хората, които минат през нашата академия ще имат реалния шанс да станат част от нашия екип, защото в крайна сметка ние, давайки възможност на хората да учат, бихме се радвали да се присъединят към нас", заявява анализаторът Ани Палазова.

"Разликата между нашия курс и други подобни курсове, които не са свързани с гейминдустрията е, че ние още с първия курс ще правим игри", допълва Мартин Антонов, лектор.

Академията отваря врати на 9 март, като кандидатите за обучение ще трябва да издържат успешно тест, подготвен от организаторите.

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес