Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Прибори за хранене

01 март 2022, 13:07 часа

Покупката на пълен комплект прибори за хранене се прави не повече от два-три пъти в живота и затова е важно да се избере такъв комплект, който да бъде използван с удоволствие.

Интересувайки се от опциите за комплект прибори за хранене, няма как да не попаднете на необятния пазар на такива продукти, започващи от обикновени и по-достъпни до луксозни, изработени ръчно сребърни модели.

Изборът ви ще зависи до голяма степен от бюджета, с който разполагате, предпочитанията и стила ви на хранене. Когато и да използвате приборите – ежедневно или само при определени случаи, те трябва да са гладки и удобни за ръката, от здрав материал и с красив дизайн, за да ви е приятно да се храните с тях.

Прибори за всеки ден

Като основен избор обикновено се предпочитат приборите от неръждаема стомана, когато става въпрос за лесно поддържане и достъпност.

  • Комплект вилици и лъжици от 30 части

Изключително практичен и стилен, комплектът съдържа 30 прибора и може да се използва едновременно от 6 човека. Всички прибори са изработени от висококачествена неръждаема стомана 18/10 и имат семпъл и интересен дизайн. За по-удобно съхранение се  предлагат в куфар.

  • Комплект прибори от 24 части

Универсалният комплект съдържа 24 части, достатъчни за домакинство от 6 души. Приборите са изработени от немска хром-никелова неръждаема стомана KRUPP, която е много здрава и устойчива, подходяща за всекидневна употреба. Приборите са с класически дизайн, като дръжките имат по-нежен край за повече стабилност. Семпли и изчистени, приборите са много изискани и освен удобство, ще внесат много стил на масата при хранене.

За честа употреба е подходящ и комплектът от прибори с бели дръжки, които са също 24 и изработени от устойчива на амортизация неръждаема стомана. Формата на лъжиците е елегантно заоблена, вилиците и ножовете също имат стилна визия.

В https://neostyle.bg/pribori-za-hranene ще откриете предложения за още прибори за хранене – от 72 части, черни и златни и др., като част от тях са по-луксозни и можете да ги използвате при по-специални случаи.

По-специални прибори

Във всяко домакинство има прибори, с които обикновено искаме да се представим пред гостите си или използваме при по-тържествени поводи. Ако смятате, че броят на приборите ви за такива случаи не е достатъчен, или просто сте решили да се снабдите с по-различен комплект, приборите от премиум клас ще ви изненадат с лукс, стил и дизайн.

  • Прибори в златно

Златистият цвят създава усещане за разкош и блясъкът на прибори, решени изцяло в златно и с изчистена форма, са отличен избор за допълване на празничното настроение и тържественост.

  • Прибори в комбинация златно и черно

Матираните черни дръжки на приборите са с удобна за захващане форма. Останалата част е в златист цвят, който в съчетание с черния създава впечатление за висока класа и изисканост. Комплектът е от 24 части, побрани в дизайнерски куфар. Освен за специални поводи, а и за ежедневна употреба, е идеално решение за подарък.

  • Прибори със златиста декорация

Ако имате нужда от по-голям брой прибори, стилният комплект от 72 части с фина декорация в златисто по дръжките на приборите е отличен избор. Като допълнение, изчистената форма и подредбата в стилен и удобен за съхранение и транспортиране куфар прави комплекта перфектна изненада и за подарък.

Като пълна изненада за семейството или гостите ви може да бъдат черните прибори. Декорацията в черно на всеки елемент е различна, много стилна, а неръждаемата стомана от най-високо качество ще запази здрави приборите ви дълги години.

Независимо дали за ежедневно ползване, за специален повод или за подарък, приборите за хранене в Neostyle ще създадат уникална визия на трапезата ви и ще направят удоволствието от храната по-пълно.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес