Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новият бюджетен iPhone SE впечатлява с цената си (ВИДЕО)

16 април 2020, 11:58 часа • 3648 прочитания

Apple представи новия iPhone SE. Без големи събития и шум в медиите, устройството се появи, както и се очакваше, на сайта на компанията.

SE e практически е подобрената версия на iPhone 8, като е почти идентичен с него, а конструкцията му е от алуминий и стъклено покритие на гърба.

Цената е повече от впечатляваща. Нoвoтo втopo пoĸoлeниe іРhоnе ЅЕ зaпoчвa от 399 дoлapa зa вepcиятa c 64GВ пaмeт. Ocвeн нeя щe бъдaт нaлични oщe вepcии cъc 128GВ и 256GВ, ĸoитo щe cтpyвaт cъoтвeтнo 449 и 549 дoлapa.

Моделът идва с изключително мощния A13 Bionic процесорен чип, с който се отличават последните iPhone поколения с екран от край до край, докато от задната страна на корпуса ще откриете един 12 мегаписелов обектив, характерен за iPhone XR.

От iStyle Bulgaria пишат за новия смартфон, че предната камера се отличава със 7-мегаписелов обектив, докато степента на прахо- и водоустойчивост е IP67, което означава само едно. Макар и да не е препоръчително, iPhone SE може да издържи потопен във вода до 30 минути на не повече от метър дълбочина.

Освен това моделът ще си има стандартен Home бутон с вграден Touch ID сензор, тъй като представлява бюджетна разработка на гиганта.

Повече вижте във видеото.

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес