Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Трите хикса: 3-те срещи, които могат да ви донесат радост при равен резултат

09 март 2019, 10:30 часа • 3675 прочитания

В рубриката "Трите хикса" екипът ни от типстъри се опитва да разгадае мачовете, които могат да завършват наравно в предстоящата лавина от срещи. Ето и техните футболни прогнози за днес:

16:30 часа: Фрайбург - Херта (от The Gambling Guy)

Фрайбург има едва 4 загуби през сезона във всички турнири като домакин, а освен това е един от лидерите по равенства в Бундеслигата с общо 9. От тях 5 са у дома, докато Херта също има 8 мача, в които са завършили наравно в мачовете си. За Фрайбург мачът е от голямо значение, за да се задържи далеч от зоната на изпадащите. След посредствено представяне в последните месеци Херта се стабилизира в изявите си, но класата на тима, особено в гостувания, не е особено голяма.

Прогноза: Равенство (коефициент 3.35)

17:00 часа: КПР - Стоук Сити (от The Dalai Lama)

Куинс Парк Рейнджърс посреща Стоук Сити в пореден мач от кръга на Чемпиъншип. Формата на отбора-домакин в защита се подобри, като в последния мач запазиха суха мрежа. Последните две гостува на Стоук завършват пък при равенство, като хиксът в Лондон е логичен.

Прогноза: Равенство (коефициент 3.25)

17:00 часа: Саутхемптън – Тотнъм (от Mr. Corner)

До края на сезона остават все по-малко мачове, а отборите започнаха да си правят сметките – както на върха, така и на дъното в класирането. Такъв е случаят и в мача между отборите на Саутхемптън и Тотнъм. „Светците“ се борят за своето оцеляване, докато „шпорите“, макар да изпуснаха водачите в класирането, продължават да се борят за място в топ 4. Не е тайна, че в края на сезона тъкмо тези отбори, които се борят за оцеляването си, играят най-силно и са най-опасни за големите клубове. Саутхемптън със сигурност ще излезе силно мотивиран за този домакински мач, а умората на „белите“ от мача през седмицата от Шампионска лига със сигурност ще окаже влияние.

Прогноза: Равенство (3.80 коефициент)

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес