Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Супер футболна сряда и 3 сигурни футболни прогнози в програмата днес

03 април 2019, 16:00 часа • 1954 прочитания

Екипът ни от типстъри за футболни прогнози в рубриката "сигурни залози" се цели високо с идеята да помогне на всички фенове на спортните залози за успешно увеличаване на банковата сметка. За тази цел са и предложенията ни в богатата на футболни събития сряда. Ето ги и тях:

Не пропускайте възможността да удвоите средствата, които сте отделили за спортни залози, като 7777.bg предлага 100% бонус първи депозит до 100 лева (18+).

20:00 часа: Лече - Козенца

В една интересна битка от Серия Б на италианския футбол някогашният елитен тим Лече се изправя срещу Козенца в мач от 30-ия кръг на шампионата, а победата за бившия тим на Валери Божинов е задължителна. В момента тимът окупира 2-ото място, което дава право на директна промоция в Серия А. Домакините са в страхотна форма като домакин и имат 5 поредни победи в първенството, както и само 1 поражение у дома. Козенца е с 5 точки над местата, които пращат отборите в директен сблъсък за оставане в Серия Б, както и с 8 над директно изпадащите тимове.  В 14 мача Козенца има 7 поражения, а тази вечер ще последва и 8-ото такова за отбора.

Прогноза: Победа за Лече (коефициент 1.80)

21:45 часа: Тотнъм – Кристъл Палас

Тотнъм най-после ще има възможността да заиграе на новия „Уайт Харт Лейн“, а дебютът за момчетата на Маурисио Почетино ще бъде в лондонско дерби – срещу тима на Кристъл Палас. Настроението на игрището, както и на трибуните, със сигурност ще бъде приповдигнато, а „шпорите“ ще търсят победата на всяка цена в този символичен мач за клуба, който да постави началото на един успешен период за тях. Освен това „белите“ са на 4-то място във Висшата лига, като се намират в свирепа битка за място в Шампионска лига през следващия сезон. Кристъл Палас от своя страна не е застрашен от изпадане, което означава, че едва ли ще се борят на всяка цена в този мач.

Прогноза: Победа за Тотнъм (1.48 коефициент)

22:00 часа: СПАЛ - Лацио

Спал и през този сезон е един от най-слабите отбори в Серия А, но засега се задържа над зоната с изпадащи тимове. Това се дължи на двете поредни победи, които скромният отбор записа, но сега на гости идва устременият към топ 4 Лацио. Проблемите на Интер и Милан отвориха вратата на римляните за атака на място, даващо право на участие в Шампионска лига, а "орлите" са с два мача по-малко от "росонерите" и изостават на 4 точки (Интер е с мач повече и на 5 точки от Лацио). Победата над скромния Спал е задължителна и смятам, че римляните няма да се провалят днес.

Прогноза: Лацио да спечели (1.72 коефициент)

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес