Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сигурните футболни прогнози в съботния ден (09.02)

09 февруари 2019, 14:27 часа • 1345 прочитания

Съботният ден е богат на събития в спорта, а нашите типстъри предоставят две сигурни футболни прогнози, които да ви помогнат в днешния ден. Ето ги и тях:

17:00 часа: Ливърпул - Борнемут

Мърсисайдци допуснаха две поредни грешки в шампионата, а това може да им изиграе лоша шега по пътя им към титлата в Англия. "Червените" посрещат на "Анфийлд" състава на Борнемут, а вече нямат право на повече грешки, ако искат да триумфират в края на сезона. Играчите на Юрген Клоп ще излязат мобилизирани и нахъсани за победа, а атмосферата на "Анфийлд" със сигурност ще допринесе за крайния успах. Освен това, тимът на Ливърпул е записал три победи в последните си три мача срещу този съперник с общ резултат 11:0.

Прогноза: Победа за Ливърпул, а по-смелите могат да комбинират залога с над 2,5 гола.

17:15 часа: Хъдърсфийлд - Арсенал

"Артилеристите" са в ужасяваща серия в гостуванията си, а последната победа в английската Висша лига извън "Емиратс" беше в края на ноември миналата година (1:2 от Борнемут). Това прати Арсенал извън топ 4, а вече и извън топ 5, като място за грешки повече няма. Първата стъпка към балансирането на представянето на отбора е победа срещу последния в класирането тим на Хъдърсфийлд, който е вкарал едва 13 гола и има едва 11 точки от началото на сезона (вече 25 кръга). Домакините са в серия от 6 поредни поражения на своя стадион, а седмото поредно предстои днес в 17:00 часа. Коефициентът от 1.70 е повече от интересен.

Сигурна прогноза: Арсенал да спечели

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес