Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сигурни футболни прогнози: Кои са най-добрите залози в съботния ден?

27 април 2019, 14:06 часа • 2476 прочитания

В последните две издания на рубриката "сигурни футболни прогнози" типстърският ни екип записа 100%-ова успеваемост (във вторник и в петък). Това беше и целта ни, навлизайки във финалната фаза на европейските шампионати. Сега в съботния ден продължаваме с нови 3 отлични предложения, ето ги и тях:

16:30 часа: Айнтрахт - Херта (Берлин)

Домакините от Франкфурт допуснаха няколко грешки в Първа Бундеслига, което им изигра лоша шега и мястото в топ 4 вече не е толкова сигурно. Участието в Лига Европа си казва думата, като преследвачите Борусия Мьонхенгладбах и Байер са само на точка, а Хофенхайм - на две. Добрата новина е, че Херта е в ужасяваща форма в гостуванията си. Отборът има сериозни проблеми през 2019 година, като има едва 3 победи, а в последните 6 мача има 5 загуби и 14 допуснати попадения. Айнтрахт разполага с отлично нападение и няма право на повече грешки, така че "единицата" изглежда оптималният залог за срещата.

Прогноза: Айнтрахт да спечели (1.40 коефициент)

Опитайте безплатната игра на Националната лотария!

17:00 часа: Болтън – Брентфорд

Вече изпадналият от Чемпиъншип отбор на Болтън приема състава на Брентфорд в предпоследен мач от шампионата. Домакините се намират с серия от пет поредни загуби, а освен това клубът е в жестока финансова криза. По-малко от 24 часа преди началото на двубоя играчите на Болтън заявиха, че не смятат да играят в оставащите два мача от шампионата поради неизплатени заплати. Освен това, Брентфорд са спечелили последните си четири мача срещу този съперник. Ситуацията в клуба е особено тежка и за всеки е ясно, че този отбор няма как да извлече каквото и да било срещу Брентфорд… а може би и умишлено не желае. Най-логичният и сигурен залог за този мач е победа за Брентфорд (1.57 коефициент), а по-рисковите „играчи“ могат да заложат и на победа с разлика за гостите.

Прогноза: Победа за Брентфорд (1.57 коефициент)

19:00 часа: Рома - Каляри

Един от големите "подаръци" на букмейкърите, поне според мен, е в Рим. Рома е домакин на почти сигурния оцелял Каляри, който след серия от 10 точки в последните 5 мача изглежда ще остане в елита на италианския футбол. Рома обаче се бори за място в Шампионска лига и разликата с Милан е само една точка.  Срещу отборите от втората половина "вълците" нямат почти никакви проблеми през този сезон, а специално срещу Каляри няма загуба от 2013 година. Столични са в отлична позиция за атака на 4-ото място, като 4 от 5-те им оставащи мача са срещу посредствени съперници.

Прогноза: Победа за Рома (1.40 коефициент)

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес