Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Риск печели, риск губи с футболните прогнози на високи коефициенти за Лига Европа

07 март 2019, 17:00 часа • 1179 прочитания

Лига Европа се завръща с 8 страхотни битки, което представя възможност и за разнообразни футболни прогнози. Ето и какво подготви екипът ни от типстъри в рубриката си за рискови залози:

19:55 часа: Рен - Арсенал (от The Dalai Lama)

Рен посреща Арсенал в интересен мач в елиминациите на Лига Европа. Това е златен шанс за Арсенал да продължи напред, тъй като среща средняк от първенството на Франция. Рен има едва две победи в последните си десет мача по всички фронтове, докато Арсенал се наслаждава на добри игри последно време.

Прогноза: Победа за Арсенал – 2,10 коефициент.

22:00 часа: Айнтрахт – Интер (от Mr. Corner)

„Нерадзурите“ не изтеглиха най-добрия жребий за 1/8-финалите на турнира, като ще трябва да се изправят срещу неудобния немски тим на Айнтрахт. Момчетата на Лучано Спалети не се представят убедително, като в последните си два шампионатни мача не успяха да стигнат до победата (равенство срещу Фиорентина и загуба от Каляри). Интер изпитват сериозни проблеми в атака, където не могат да използват и голмайстора си Мауро Икарди, който е в конфликт с мениджъра на тима. „Нерадзурите“ не са побеждавали съперник в Серия А с повече от един гол разлика от ноември насам, а пред фамозната публика на стадиона във Франкфурт едва ли ще се доберат до повече голове. Айнтрахт от своя страна демонстрира завидна форма в предни позиции, като атаката на тима е трета по сила след тези на Байерн и Борусия.

Прогноза: Отбор домакин да спечели на 0 (4.00 коефициент)

22:00 часа: Наполи - Залцбург (от The Gambling Guy)

В Серия А всичко е решено - Ювентус ще е шампион, а след поражението на Наполи от "старата госпожа" "небесносините" имат само една цел - спечелването на Лига Европа. Карло Анчелоти е най-добрият треньор за тима в опит да бъде спечелен европейски турнир, като италианският специалист е врял и кипял в битки по европейските терени. Наполи ще излезе в атака от първата минута в търсене на ранен гол и по възможност успех с 2 гола или повече срещу неопитния си австрийски съперник. Залцбург изненада не един и два отбора през годините, но Наполи няма да допусне подценяване и ще спечели категорично със сериозен натиск още през първото полувреме

Прогноза: Първо полувреме/Краен резултат - Наполи/Наполи (коефициент 2.30).

Не препоръчваме рискови прогнози да се играят в права колонка. Идеалният вариант е да се играят в "едничен залог" или система тип "трикси". Иначе общият коефициент, който се получава, е 19.32, като можете да се възползвате от специалните бонуси на Националната лотария за Лига Европа!

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес