Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Риск печели, риск губи: Футболни прогнози на високи коефициенти за днес (16.03)

16 март 2019, 09:45 часа • 638 прочитания

Удоволствието да отгатнеш крайния изход на който и да е мач е голямо, но още по-голямо е, когато "надушите" някоя изненада. Рисковите футболни прогнози на нашия типстърски екип търси точно този ефект в рубриката "Риск печели, риск губи" - ето ги и предложенията:

16:00 часа: Беневенто - Специя

Беневенто среща Специя във вълнуващ мач във второто ниво на италианския футбол. Гостите имат четири загуби в последните си пет срещи, а две поредни дойдоха като гост. Беневенто е в добра форма и е в серия от три поредни успеха. Същевременно домакините имат четири поредни успеха срещу този опонент, два от които дойдоха вкъщи.

Прогноза: Победа за Беневенто (2,05 коефициент)

17:00 часа: Бърнли - Лестър

Бърнли продължава да води ожесточена битка за своето оцеляване, като понастоящем тимът заема 17-о място, но само с две точки аванс пред тима на Кардиф, които са в опасната зона и също търсят спасение. От тук до края на сезона всяка точка е от изключителна важност за тима на Бърнли, а този кръг те се изправят срещу отбора на Лестър, който е в средата на таблицата и на практика няма за какво да се бори в оставащите мачове. Хъсът и желанието за победа на момчетата на Шон Дайк би трябвало да надделее в този мач и да донесе трудни, но ценни три точки за тима на Бърнли.

Прогноза: Победа за Бърнли (3.10 коефициент)

19:30 часа: Атлетик Билбао - Атлетико Мадрид

За Атлетико Мадрид сезонът почти се обезсмили след тежкото поражение с 3:0 от Ювентус в Шампионска лига. "Дюшекчиите" имат почти илюзорни шансове за титлата в Ла Лига, но ще я гонят до последно. Столичани се намират в отлична форма с 5 победи в последните 6 мача, а като гост има само 2 поражения. По традиция възпитаниците на Диего Симеоне гостуват успешно на "Сан Мамес" и имат 5 победи и 1 равенство в последните 6 мача. За любителите на риска, може да се опита залог за успех на столичани.

Прогноза: Победа за Атлетико (коефициент 2.25)

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес