Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Прогноза за Чехия - България и страхотен бонус за мача в Прага

07 юни 2019, 15:30 часа • 2983 прочитания

Дебютът на Красимир Балъков начело на националния отбор по футбол ще се състои в Прага, където мъжкият ни тим гостува на Чехия в мач от квалификациите за Евро 2020. Срещата е в петък вечер, като предлага доста любопитни възможности за футболни прогнози, една от които е за солидно представяне на "лъвовете", макар и на негостоприемно за тях място.

Факторът "нов треньор" във футбола специално почти винаги помага на отборите да се представят по-добре от очакваното. Рядкост е нов наставник да дебютира с поражение особено когато е имал време да се запознае с всички футболисти и сам е избрал селекцията си. Също така самите чехи признаха, че не познават този отбор на България, което е допълнителен бонус за селекцията на Красимир Балъков.

Също така Чехия влиза в двубоя след разочароваща кампания в "Лигата на Нациите", както и след тежко 5:0 от Англия в миналия кръг от квалификациите. Ще липсват и част от основните футболисти на съперника, особено в нападение, което е предпоставка за по-малък натиск върху защитата на България.

В момента България е считана за сериозен аутсайдер от букмейкърите, но поглеждайки към резултатите на тима от последните години първо се наблюдава малко количество голове и, второ, рядко "лъвовете" падат с разлика от отбори, близки до тяхната класа. Изненада не е изключена, но ето и няколко отлични футболни прогнози за срещата: 

Сигурни предложения:

Под 2.5 гола (коефициент 1.72 в 7777.bg)

Хендикап +2 за България (коефициент 1.40)

Рискови предложения:

България да спечели (коефициент 6.15)

Двата отбора да не отбележат гол (1.70)

Също така в сайта на Националната лотария има страхотни бонуси за предстоящия кръг от квалификациите, както и бонус за Чехия - България (какъв е той ще разберете на този линк).

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес