Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-сигурните футболни прогнози в убийствената съботна програма

20 април 2019, 12:55 часа • 3022 прочитания

Екипът ни от типстъри за футболни прогнози в рубриката "сигурни залози" се цели високо с идеята да помогне на всички фенове на спортните залози за успешно увеличаване на банковата сметка. За тази цел са и предложенията ни в богатата на футболни събития събота. Ето ги и тях:

Не пропускайте възможността да удвоите средствата, които сте отделили за спортни залози, като 7777.bg предлага 100% бонус първи депозит до 100 лева (18+).

14:30 часа: Манчестър Сити - Тотнъм

Отборът на Манчестър Сити среща Тотнъм Хоъспър в първи мач от 35-ия кръг на Англия. След крушението за домакините в ШЛ от противника по-рано през седмицата, то хората на Хосеп Гуардиола ще трябва да се реабилитират срещу опонента, що се отнася до първенство. Там Сити се бори с Ливърпул за титлата, където всяка точка е по-важна от всякога и именно победа срещу Тотнъм ще отприщи домакините, когато е най-удачно.

Показателите в исторически план за домакините са на тяхна страна, като успехът изглежда резонен.

Прогноза: Победа за Манчестър Сити (-1.5 азиатски хендикап)

19:00 часа: Ювентус - Фиорентина

Тази вечер "старата госпожа" има шанс да измие поне част от срама, който преживя със загубата от Аякс през седмицата в Шампионска лига. Голямата мечта умря рано-рано, а утешението от титлата в Серия А едва ли ще накара феновете да се успокоят, но поне е някаква награда след тежкия сезон за клуба. Титлата може да бъде официализирана в събота вечер с победа над един от големите съпепрници в Италия - Фиорентина. "Виолетовите" са в недобра форма, не се борят за нищо с шампионата, докато в състава на Юве ще се завърнат ключови фигури в титулярния състав, сред които и Кристиано Роналдо. Победа днес прави Ювентус шампион. Това е и най-сигурният залог днес!

Прогноза: Победа за Ювентус (коефициент 1.50)

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес