Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-добрите прогнози за Шампионска лига във вторник вечер

12 февруари 2019, 18:08 часа • 3783 прочитания

Шампионска лига се завръща с първите осминафинални двубои във вторник вечер. Зрелищната надпревара в Европа стартира с две убийствени срещу, които дават възможност за купища футболни прогнози. Ето и нашите две предложения за двата мача, които ще гледаме днес:

22:00 часа: Манчестър Юнайтед - ПСЖ (от Mr. Corner)

Отборите на Манчестър Юнайтед и ПСЖ подновяват участието си в Шампионска лига с двубой на "Олд Трафорд", а моментът е повече от добър за "червените дяволи". Те не само се намират в отлична форма, но освен това "хващат" своя опонент в тежка ситуация. Причината е множеството контузии в тима на Томас Тухел, сред които двете звезди в атаката на тима - Неймар и Единсон Кавани, както и Марко Верати и Тома Муние. Ако погледнем към статистиката, то тимът на Солскяер определено обича да побеждава, а голям процент от попаденията падат още през първото полувреме. ПСЖ от своя страна изпита сериозни трудности при последния си мач през уикенда срещу Бордо, печелейки с минималното 1:0.

Прогноза: ПП/КР 1/1 (Манчестър Юнайтед/Манчестър Юнайтед)

22:00 часа: Рома - Порто (от The Gambling Guy)

Рома се представя посредствено срещу отбори от класата на "вълците". Римляните едва се добраха до равенство с Милан, а преди това Фиорнтина наниза 7 гола във вратата на тима от столицата, 3 дни след като Аталанта вкара 3. Защитата на Рома е в ужасяващо състояние през този сезон и със сигурност продуктивното нападение на Порто ще успее да се разпише в мача. Това е основната цел на тима в гостуването в Рим и смятам, че "драконите" ще изпълнят тази задача. Рома, въпреки че не се представя на ниво през този сезон, продължава да е опасен опонент в атака, така че за тези, които търсят по-сигурните залози, "двата отбора да отбележат гол" изглежда повече от резонно. Ето и няколко предложения за предстоящата среща:

Двата отбора да отбележат гол (коефициент 1.73)

Над 2.5 гола (коефициент 2.00)

Победа за Порто (коефициент 4.00)

Точен резултат: 1:3 за гостите (коефициент 26.00)

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес