Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гуру ли си на футболните прогнози? Превърни 2 лева в 1000 с "Джакпот" на 7777.bg

15 януари 2019, 12:30 часа • 2470 прочитания

Футболните прогнози не са лесна материя, а когато някой не направи необходимото проучване за срещите, които си е избрал, прогнозирането се превръща в чиста форма на хазарт. Но дори тогава човек има шанс, а срещу 2 лева залог сайтът на Нацоналната лотария за спортни залози - 7777.bg, предлага възможност за спечелването на 1000 лева.

Разбира се, това не е никак лесна задача, защото трябва да познаете крайния изход на цели 5 двубоя, част от които изглеждат сравнително лесно разгадаеми, но други спокойно можем да наречем "тройни" - определението на любителите на спортни прогнози за мачове, за които е изкллючително трудно да се избере кой ще е победил, или дали мачът няма да завърши наравно.

В следващата "Джакпот" колонка на 7777.bg попадат 5 мача на 16-и януари, като ви показваме както срещите, така и нашите предложения за това как ще приключат - 1, Х или 2. Но винаги съветът ни е следният - вслушвайте се в съвети и доводи за всяка една среща, която е обект на вашия интерес, но окончателното решение за всеки залог винаги трябва да е ваше. Ето и мачовете: 

Ювентус - Милан (прогноза: 1)

Класата, формата и историята са на страната на "бианконерите", докато проблемите при "росонерите" са сериозни, а и преди няколко дни играха 120 минути срещу Сампдория.

Гингам - Рен (прогноза: 2)

Домакините нямат нито една победа до момента през сезона у дома.

Монако - Ница (прогноза Х)

"Монегаските" ще са по-измореният отбор заради 120-те минути срещу Рен за Купата, както и тежкия мач с Марсилия. Ница е добър гост този сезон, но воденият от Тиери Анри тим има нужда от точки, за да остане в Лига 1. Равенството е най-логичният изход от този двубой.

Сент Етиен - Марсилия (прогноза 1)

Марсилия е голямото разочарование през този сезон - докато всички очакваха Пайет и компания да са конкуренти на ПСЖ за титлата, Олимпик е едва на 8-о място и се изправя срещу втория най-добър домакин в Лига 1.

Леганес - Реал Мадрид (прогноза 2)

Реал спечели лесно първата среща и със сигурност ще използва повече резерви, но класата е на страната на "белия балет", който има нужда от всяка победа след ужасяващия старт на сезона и колебливата форма на тима.

От предложението "Джакпот", което превръща 2 лева в 1000, може да се възползвате на 7777.bg.

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес