Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Футболни прогнози от Лига Европа: 4 отлични предложения в четвъртък вечер

03 октомври 2019, 13:52 часа • 2440 прочитания

Непредвидимият турнир Лига Европа се завръща за втория кръг от надпреварата и има доста любопитни битки измежду 24-те двубоя, които ще се изиграят в четвъртък вечер. По традиция, втората по сила европейска лига дава предостатъчно възможности за футболни прогнози, а ето и предложенията на The Dalai Lama от 2-ия кръг, а прекрасните коефициенти са дело на сайта на Националната лотария

19,55 часа: ЦСКА Москва – Еспаньол

ЦСКА Москва приема Еспаньол в групите на Лига Европа. Руснаците тръгнаха кошмарно в турнира – 1:5 загуба от Лудогорец, докато испанците едва-едва стигнаха до равенството срещу Ференцварош у дома.

Смятам, че руският тим е далеч по-силният, а формата на Еспаньол в шампионата сочи, че тимът е в слаба поредица. Последната победа на Еспаньол датира от 15-и септември срещу Ейбар, а руснаците са категорични в мачовете си у дома.

Прогноза: Победа за ЦСКА (коефициент 2.00) 

22:00 часа Селтик – Клуж

Тимът на Селтик приема румънския Клуж в мач от Лига Европа. Шотландският гранд е с почти един цял състав аут за мача, след като играчите от Глазгоу лекуват различни контузии, а само нападателят Вакун Байо е с натрупани картони. Клуж победи в първия мач Лацио с 2:1, а Селтик направи хикс с Рен.

Смятам, че амбицията на Клуж може да даде резултат на „Селтик Парк” и румънският тим да не допусне загуба при визитата си. Ставката за двоен шанс – 1,90 изглежда повече от добра.

Прогноза: Х2 – 1,90 коефициент.

22:00 часа: Лугано – Динамо Киев

Швейцарският Лугано посреща Динамо Киев в пореден мач от групите на Лига Европа. Двата отбора не се славят с резултатни мачове, като Лугано е с четири ъндъра в последните си пет мача, а единственият оувър идва в мач за Купата, загуба от Лозана с 0:3.

Динамо Киев пък също е със същата статистика, само че оувърът е срещу безкрайно слабия Ворскла Полтава в шампионата. Лугано стартира със загуба 0:1 от Копенхаген в Лига Европа, докато Динамо Киев се наложи над Малмьо у дома. Срещата ще се играе на стадиона на Санкт Гален, поради нелицензирането на стадиона на Лугано.

Прогноза: Под 2,5 гола – 1,60 коефициент

22:00 часа: Дюделанж – Карабах

Дюделанж е много опасен отбор. Тимът победи АПОЕЛ в първия си мач. Мисля, че люксембургският тим е способен да вкара два гола на опонента си, а това ще стигне да покрие прогнозата от азиатски хендикап +0,75 за домакините.

Прогноза: +0,75 за Дюделанж – 1,85 коефициент

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес