Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Футболни прогнози от Копа Америка: Бразилия - Аржентина

02 юли 2019, 14:02 часа • 1089 прочитания

Полуфиналите на Копа Америка вече са тук, а първият от двата е спряган за „мач на мачовете” – Бразилия срещу Аржентина. Суперкласиката на Южна Америка ще ни направи свидетели на магнетичния латиноамерикански футбол в сряда сутринта, като домакинът Бразилия се среща с големия си враг. Футболните прогнози в подобен тип мачове са винаги много "сладки" за прогнозиране и ще опитаме да бъдем максимално акуратни.

Прогноза: Победа за Бразилия

Аржентина играе наистина много слабо в тази кампания. „Албиселесте” достигнаха до полуфиналите, защото до този етап Меси и компания срещаха непретенциозни опоненти. Бразилия игра срещу далеч по-солидни съперници от Катар и Парагвай. Смятам, че „селесао” ще успее да надделее над Аржентина съвсем спокойно, а коефициентът за победа в редовното време е 1,90.

Точен резултат: 2:0/3:0

На фона на написаното по-горе считам, че хората на Тите могат да „унищожат” интригата, надделявайки категорично над Аржентина.

Голмайстор по всяко време: Филипе Коутиньо

Плеймейкърът на Барселона е един от най-добрите в турнира за Бразилия, като е основният виновник тимът да прави по толкова много голови положения. Ниският техничар не се свени да стреля от дистанция нещо, което умее до съвършенство, а аржентинският страж – Франко Армани, е всезнаен с тоталната си разсеяност при отразяване на шутове отдалеч. Считам, че Коутиньо би опитал поне три удара от дистанция, а също така вярвам, че поне един от тях ще влезе във вратата на Аржентина.

Прогнозите са от The Dalai Lama

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес