Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Футболни прогнози: Динамични срещи и победители в драматични мачове - ето кои са те

09 март 2019, 11:00 часа • 1788 прочитания

В най-интересната рубрика на нашите типстъри за футболни прогнози екипът представя своите предложения за мачове, в които ще има както победител, така и голове и в двете врати. Ето и техния избор за днес:

17:00 часа: Бристол Сити – Лийдс (от Mr. Corner)

Домакините са на ръба плейофите, заемайки 6-о място в Чемпиъншип, докато Лийдс продължава да преследва титлата в шампионата, където битката става все по-завързана в компанията на Норич и Шефилд Юнайтед. Двубоят със сигурност няма да бъде лек за гостите, но победата на този етап от сезона е повече от задължителна за тях, а и тимът на Марсело Биелса разполага с по-качествени футболисти. Лийдс спечели първия двубой между двата отбора през сезона с 2:0, а при последното си гостуване на Бристол триумфира с още по-убедителен резултат 3:0. Все пак Бристол знае как да бележи на големи отбори, а на свой стадион Лийдс едва ли ще запазят суха мрежата си.

Прогноза: Гол/гол и победа за Лийдс (4.60 коефициент)

17:00 часа: Лестър - Фулъм (от The Dalai Lama)

Този мач препоръчваме да се изиграе с малък залог. Лестър е с нов мениджър, като това трябва да има известни позитиви. Те нямаха късмет да победят Уотфорд през миналата събота, а това ще е първият мач за Брендън Роджърс на „Кинг Пауър Стейдимъ”. Последните пет мача между Лестър и Фулъм са гол/гол. Лестър е 8/9 с голови мачове, докато 7 от 10 са тези срещи при Фулъм. Гостите все пак са замесени в битката за оцеляване, а Лестър е по-класният отбор.

ВИЖТЕ СТРАХОТНИТЕ БОНУСИ В САЙТА 7777.BG (18+)

Прогноза: Лестър и гол/гол на 3,20 коефициент

17:30 часа: Етър - ЦСКА (от The Gambling Guy)

В един от най-интересните мачове от кръга в Първа лига Етър приема ЦСКА във Велико Търново, като "болярите" се представят изключително добре през този сезон, особено напоследък. През този сезон Етър има само 2 загуби у дома - от Лудогорец и от Левски, но за пръв път се изправят срещу "червените". ЦСКА е в подем, показан срещу Септември, а бавно, но сигурно, отборът подобрява сериозно играта си под ръководството на Любослав Пенев. Срещата ще е много тежка, но ЦСКА има сериозен шанс да спечели. Етър обаче няма мач, в който не е пропускал да се разпише през настоящата кампания - няма да пропусне и днес.

Прогноза: ЦСКА да спечели и двата отбора да отбележат гол (коефициент 5.00).

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес