Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Футбол от Англия: Сигурните прогнози за днес (29.01)

29 януари 2019, 15:00 часа • 2908 прочитания

След 2 от 3 в "сигурните футболни прогнози" през уикенда във вторник продължаваме с нови три много солидни предложения от сравнително бедния на футболни мачове втори ден от работната седмица. Ето и прогнозите, подготвени за вас от нашия екип от типстъри:

22:00 часа: Манчестър Юнайтед - Бърнли (от Mr. Corner)

"Червените дяволи" се завръщат за мач от Висшата лига в своята крепост - "Олд Трафорд", а срещу тях се изправя непретенциозният тим на Бърнли, който понастоящем заема 16-о място в шампионата. Домакините се намират в серия от осем поредни победи, демонстрирайки впечатляваща форма и атакуващ футбол. Клубът от Манчестър е в преследване на топ 4, а победата в този мач е повече от задължителна.

Прогноза: Победа за Манчестър Юнайтед и над 2.5 гола на коефициент 1.65 в Национлната лотария!

21:45 часа: Уулвърхемтпън - Уест Хем (от The Dalai Lama)

Отборът на Уулвърхемптън приема Уест Хем в пореден мач от 24-ия кръг в английската Висша лига. Двата отбора се намират в златната среда, като Уулвс са осми с 32 пункта, докато лондонският гост е с точка по-малко и с две места по-надолу. Въпреки това „чуковете” постигнаха изненадващ резултат – срещу АФК Уимбълдън за ФА Къп. Формата за тима на Маурисио Пелегрини във Висшата лига пък е доста колеблива, а именно изненадващото отпадане от вътрешния турнир считаме, че ще съкруши тима от „Олимпийския стадион”. Уулвс пък са в двете крайности вкъщи – или побеждават, или губят – равенства не се случват на „Молиню”, ала тук именно единицата е считаният за правилен залог според нас.

Прогноза: Улвърхямптън (равенство няма залог) на коефициент 1.49. Тези от вас, които предпочитат рисковите футболни прогнози, могат да заложат на "чиста" победа на Уулвс на коефициент 2.10.

21:45 часа: Арсенал - Кардиф (The Gambling Guy)

Арсенал отпадна от турнира за ФА къп и отборът остана само в две надпревари през този сезон - Висшата лига и Лига Европа. За да се добере до Шампионска лига, воденият от Унай Емери тим трябва да спечели Лига Европа или да влезе в топ 4 на шампионата. Накратко това означава, че тимове като Кардиф не трябва да представляват каквато и да е трудност за лондончани. 10 от победите у дома на Арсенал през сезона са с два или повече гола разлика, а Кардиф "разполага" с втората най-слаба защита във Висшата лига. В миналия кръг гостите от Уелс загубиха с 3:0 от Нюкасъл, а освен това в отбора още не са се съвзели напълно от злополуката, която се случи с новото попълнение Емилиано Сала. Тези фактори са достъчни, за да се опита разгромен успех в полза на Арсенал.

Прогноза: Арсенал да спечели (-1.5 азиатски хендикап) на коефициент 1.61.

Общият коефициент между трите футболни прогнози е 3.95!

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес