Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дъжд от голове: Футболни прогнози за мачовете, в които ще падат голове

11 май 2019, 11:15 часа • 2848 прочитания

Всеки футболен фен обича да вижда голове в мачовете, които гледа, а поради тази причина и един от най-редовните залози на тези, които обичат спортни залози, е за попадения в срещите. Поради тази причина в рубриката "Дъжд от голове" търсим двубои, в които могат да се очакват попадения. Ето и няколко футболни прогнози за голове в съботния ден.

16:30 часа: Аугсбург и Херта Берлин

Аугсбург и Херта Берлин се изправят един срещу друг в 33-ия кръг на Бундеслигата. Двата отбора не се борят за абсолютно нищо вече в сезона, като нито могат да изпаднат, нито да продължат към зона „Европа”. Двата отбора са доста резултатни, както в противниковата врата, така и в своята, с общо реализирани и допуснати 199 попадения. Именно заради това ви препоръчваме да предпочете над 2,5 гола в мача, тъй като никой няма да иска да разочарова феновете си в последните кръгове.

Прогноза: Над 2,5 гола  (1,50 коефициент)

16:30 часа: Хофенхайм – Вердер Бремен

В рубриката „Дъжд от голове“ обикновено подбираме мачовете, в които очакваме да „завалят“ повече попадения, но този път се спрях на мач, в който не се очертават твърде много голове… поне за стандартите на Бундеслигата. Хофенхайм приема Вердер Бремен в предпоследен мач от немския шампионат за сезона, а букмейкърите имат очаквания за резултатен двубой. Статистиката и числата около мача обаче ни показват друго. В последните 10 срещи между тези два отбора само три пъти резултатът в мача е бил над 2,5 гола. Нещо повече – в последните четири мача Хофенхайм и Вердер не успяха да преодолеят границата от 2,5 гола в мача. В последните си мачове Хофе и Вердер записаха двубои с по-голям брой голове, което от своя страна крие рискове и за днешния мач, но въпреки това коефициентите са достатъчно добри, за да не потърсим изненада в рамките на допустимото.

Прогноза: Под 4,5 гола (1.57 коефициент)

Допълнителни предложения:

Каляри - Лацио - И двата отбора да отбележат гол

РБ Лайпциг - Байерн - И двата отбора да отбележат гол

Фиорентина - Милан - И двата отбора да отбележат гол

 

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес