Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бонус за тенис залози: Увеличена печалба за прогнозите ви на Australian Open

16 януари 2019, 18:41 часа • 807 прочитания

Първият за годината тенис турнир от Големия шлем - Australian Open, е в разгара си, като българското участие от страна на Григор Димитров засега е много солидно. Вече видяхме и доста изненади, включително отпадането на Анди Мъри още в първия кръг, така че определено емоциите около най-интересния индивидуален спорт са сериозни в момента.

По повод Откритото първенство на Австралия сайтът на Националната лотария - 7777.bg, предлага изключително любопитен бонус за любителите на спортни залози.

Предложението е следното: Ако изиграете поне 3 тенис срещи (и при мъжете, и при жените) заедно в права колонка, то "Националната лотария" ще изплати допълнителни 15% към чистата печалба в случай, че познаете всички срещи от Вашата колонка. Минималният коефициент, който трябва да изберете за всяка една от срещите е 1.30. Повече за Бонуса за Australian Open може да научите на 7777.bg.

С течение на турнира ще ви предоставим и нашите прогнози за първия турнир от Големия шлем, като всички новини за Australian Open може да следите на Sportlive.bg.

Разгледайте тенис коефициентите на Национлната лотария тук!

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес