Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бонус оферта от Националната лотария за дербито Ференцварош - Лудогорец

03 октомври 2019, 14:40 часа • 3524 прочитания

Голове, обрати и изненадващи резултати са специалитетът на Лига Европа, като вторият по сила европейски клубен турнир привлича вниманието на футболния фен у нас не само с това, но и с участието на Лудогорец в надпреварата. По случай втората среща на тима на Станислав Генчев в турнира, от Националната лотария имат страхотна бонус оферта за сблъсъка срещу Ференцварош в Унгария. 

Залог без риск е най-лесното описание на предложението, като имате правото да заложите 20 лева преди и по време на срещата на сайта 7777.bg. Ако квалифициращият ви залог се окаже несполучлив, то до няколко минути след края на двубоя Ференцварош - Лудогорец ще получите бонус 20 лева. Така ще имате право на "поправителен", и то без да се налага да депозирате отново. 

Това е само малка част от промоциите, които Националната лотария има за своите потребители онлайн. Може да се запознаете с цялата гама бонуси на 7777.bg тук.

За да се класирате за тази оферта, вашият потенциален залог трябва да е за тази сума и на коефициент 1.30 или по-голям. За повече информация кликнете върху снимката под статията. Ето и няколко предложения за футболни прогнози за срещата на Лудогорец, която започва в 19:55 часа българско време: 

Победа за Лудогорец (2.70) 

Двата отбора да отбележат гол (1.80) 

Над 2.5 гола (2.06) 

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес