Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бедна футболна програма в сряда, но ето ви две страхотни футболни прогнози за днес

06 март 2019, 14:11 часа • 924 прочитания

Сряда е ден, подвластен на зрелището Шампионска лига, докато в повечето първенства няма срещи и всички фенове чакат вечерта, за да гледат футбол на най-високо равнище. Въпреки това един от нашите типстъри ви е приготвил две футболни прогнози (една сигурна и една рискова) за срещите в тиража в сряда. Ето ги и тях:

18:00 часа: Арсенал Тула - Оренбург

Арсенал Тула посреща в мач-реванш Оренбург за Купата на Русия и за класиране на полуфиналите. Първият мач през ноември 2018-а завърши при успех за Арсенал с 4:2 като гост. Домакините стартираха пролетната част от полусезона в Русия с успех 2:0 над ЦСКА Москва, а Оренбург загуби у дома от Анжи с 0:1. Рискът в прогнозата е, че Арсенал няма успех като домакин над своя опонент от 2013-а година, но победата в първия мач за Купата бе първа също оттогава за отбора от Тула.

Рискова прогноза: Победа за Арсенал Тула – коефициент 2,60

ВИЖТЕ СПЕЦИАЛНАТА ОФЕРТА ЗА ШАМПИОНСКА ЛИГА НА НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ

18:00 часа: Рубин - Локомотив (Москва)

Рубин Казан и Локомотив Москва излизат един срещу друг в мач-реванш за Купата на Русия от 1/4-финалите. Първата среща в руската столица завърши при минимален успех – 1:0, за домакините, а реваншът ще бъде повече от интригуващ. Интригата обаче ще бъде в това кой ще успее да излъже опонента, като в турнирните битки на двата отбора се виждат редица ъндъри. Последните седем мача помежду им завършват под 2,5 гола, а руското първенство се поднови едва през изминалия уикенд, а отборите още не са на топ ниво.

Сигурна прогноза: Под 2,5 гола на Рубин – Локо Москва – коефициент 1,45.

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес