Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 сигурни футболни прогнози в богатата съботна програма в Европа

13 април 2019, 08:00 часа • 4047 прочитания

Всеки любител на футболни прогнози таи надеждата, че може да е печеливш играч в различните платформи за онлайн залози на спортни събития. Това обаче минава през внимателно подрани предложения, които изглеждат възможно най-сигурни. Точно затова и нашият екип от типстъри създаде рубриката "сигурни футболни прогнози", ето и предложенията за съботния ден:

14:30 часа: Тотнъм - Хъдърсфийлд

Отборът на Тотнъм посреща изпадналия Хъдърсфийлд в мач от 34-ия кръг в английската Висша лига. Домакините са категоричен фаворит, но и трите точки са задължителни, тъй като „шпорите” са в яростна борба за класиране в Топ 4. Успехът за Тотнъм трябва да е формалност, въпреки липсата на Хари Кейн. Първият мач през сезона между двата тима завърши 2:0 за лондончани.

Прогноза: Победа за Тотнъм – 1,20 коефициент

19:00 часа: Рома - Удинезе

"Вълците" са задължени да хванат последния влак, с който да гонят класиране в Шампионска лига през следващия сезон - грешките на Милан позволиха на Рома да се доближи само на точка от прекия конкурент за 4-ото място, а победа срещу Удинезе е задължителна с оглед на програмта на столичани (гостуване на Интер и домакинство на Ювентус). Ел Шарауи и компания имат 5 поредни победи у дома срещу Удинезе, като "зебрите" са един от най-слабите гости в лигата, а отборът има само 1 победа извън дома. В последните 5 мача Удинезе има 4 загуби като гост.

Прогноза: Победа за Рома (1.50 коефициент)

19:30 часа: Борусия Дортмунд - Майнц 05

Преди точно една седмица "жълто-черните" бяха прегазени от Байерн Мюнхен с 0:5 и предадоха първото място в шампионата, на което изглеждаха удобно настанени с почти двуцифрена разлика само преди няколко месеца. Ударът беше сериозен, а срамът още по-голям, като играчите ще са мотивирани да се реваншират пред своите фенове. В много удобен момент на "Сигнал Идуна Парк" пристига Майнц, който е в серия от 5 поредни загуби като гост и общо 7 загуби в последните 10 мача. Дортмунд доминира в сблъсъка срещу Майнц, който има само 2 победи от 2010 година насам.

Прогноза: Борусия да спечели (1.31 коефициент)

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес