Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 сигурни футболни прогнози, които със сигурност ще ви помогнат в залозите

17 март 2019, 08:30 часа • 13660 прочитания

В съботния ден екипът ни от типстъри записа 2 от 3 успешни футболни прогнози в рубриката "сигурни залози", а целта в неделния ден е да бъде регистриран 100%-ов успех. Ето и предложенията за сигурни прогнози днес:

Не пропускайте възможността да удвоите средствата, които сте отделили за спортни залози, като 7777.bg предлага 100% бонус първи депозит до 100 лева (18+).

16:15 часа: Фулъм - Ливърпул

Тимът на Фулъм е следващата "пречка" на Ливърпул по пътя към титлата. "Котиджърс" са предпоследни във Висшата лига, като изостават на цели 13 точки от спасителната зона, което на практика означава, че няма за какво да се борят в този мач, а и в останалите до края на сезона. Мърсисайдци от своя страна ще търсят задължителни три точки в тази среща, а мощната атака на "червените" се отпуши в последните си два мача във всички турнири, вкарвайки седем попадения (три във вратата на Байерн). Най-логичното за този мач е Юрген Клоп да потърси ранна преднина в мача и сигурна победа, за да даде почивка и на част от своите играчи през втората част.

Прогноза: Първо полувреме/Краен Изход - Ливърпул/Ливърпул (1.67 коефициент)

16:30 часа: Айнтрахт - Нюрнберг

Айнтрахт Франкфурт е на гребена на вълната, след като отстрани Интер в Лига Европа, а отборът набра скорост и в Първа Бундеслига. "Орлите" са в страхотна поредица от 5 победи в последните 6 мача и се изправят срещу последния в класирането Нюрнберг. Това е почти сигурният изпадащ в шампионата, а като гост Върждил Мисиджан и компания са трагични - 10 поражения и 2 равенства в 12 мача. Срещата крещи знак "1" и той изглежда повече от сигурен.

Прогноза: Победа за Айнтрахт (1.40 коефициент)

18:30 часа: Евертън - Челси

Евертън и Челси играят във вълнуващ мач в английската Висша лига. Последните три срещи помежду им неизменно завършват под три гола, като има две нулеви равенства. Челси пък също така не бележи много при визитите си, а Евертън умело играе дефанзивен футбол.

Прогноза: Под 2,5 гола на Евертън и Челси (1,92 коефициент)

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес