Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зверев и Алкарас "притесниха" Гришо след триумфа на Laver Cup (ВИДЕО)

23 септември 2024, 16:42 часа • 1376 прочитания

След като триумфира с отбора на Европа в Laver Cup българската тенис звезда Григор Димитров се отрече от обещанието си, което бе дал преди началото на турнира. Гришо бе казал на съотборника си в звездния тим от Стария континент Александър Зверев, че ако те спечелят, ще се съблече гол на корта. До това се стигна, след като на една от пресконференциите Зверев каза на Григор, че иска от него да направи същото, което показа по време на демонстративния му мач с Новак Джокович в София, когато на почивката двамата съблякоха тениските си демонстративно.

Александър Зверев и Карлос Алкарас подхванаха Гришо за шеговитото му обещание

Идеята на Зверев бе подкрепена и от останалите тенисисти от отбора на Европа, както и от капитана Бьорн Борг. Гришо нямаше много избор и се съгласи на предложението, за да угоди на съотборниците си. Вчера Европа победи с 13:11 срещу Света, а думите на българина бяха използвани срещу него. По време на пресконференцията след празненствата една от журналистките в залата припомни на Григор за обещанието му.

"Григор помниш ли какво трябваше да направиш, когато купата е спечелена", попита журналистката, а това предизвика изключително вълнение у Зверев и Карлос Алкарас. "Ти се съгласи! Тя иска да те види гол, тя иска да те види гол", пошегуваха се двамата.

Гришо се измъкна от неловката ситуация, заявявайки, че не си спомня такова нещо и с усмивка добави, че вече е бил гол в съблекалнята, където съотборниците му са го видели. Освен с усмивка, Григор си тръгна от Laver Cup с постижение от ранка на Федерер, Надал и Джокович.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес