Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Топ руски тенисист към Григор Димитров: Почти се влюбих в теб (ВИДЕО)

10 април 2023, 12:59 часа • 4212 прочитания

Световният номер 6 Андрей Рубльов шеговито призна чувствата си към най-добрия български тенисист Григор Димитров. На двамата топ състезатели неслучайно им се носи слава на най-забавните играчи в АТР тура. Те заснеха кратко видео за своите фенове преди старта на турнира от сериите “Мастърс” в Монте Карло, в което загатнаха за съвместни дейности.

ОЩЕ: Развяха украинско знаме пред Андрей Рубльов, реакцията му бе уникална (ВИДЕО)

„За всички фенове и хора по света. Днес с Андрюша се забавлявахме много. Ще им кажеш ли какво правихме?“ – започна хасковлията, за да получи следния хумористичен отговор: "Почти се влюбих в теб!" „Поиграхме малко тенис, който ще видите скоро", допълни руснакът.

Григор Димитров

Гришо се включи и добави, че са практикували малко старомоден тенис. "В момента сме на снимачната площадка. Продължавайте да ни следите и скоро ще ви покажем това, което направихме тук. Благодаря на всички", завърши родният тенисист.

ОЩЕ: ВИДЕО: Шоуменът Григор Димитров остави в захлас Циципас и всички тенис почитатели

Първата ни ракета започва участието си в турнира днес с мач на двойки. Негов партньор ще бъде полякът Хуберт Хуркач, а на старта двамата ще се изправят срещу братята Стефан и Петрос Циципас. На сингъл пък Димитров ще срещне американска сензация (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес