Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сестрата на Крайчек каза "да", Мартин Емрих падна на колене на корта (ВИДЕО)

17 юни 2014, 12:11 часа • 17941 прочитания

Освен, че по-цял ден, седмица, месец и година тениститите са по кортовете на света, ами вече запознаха и да се женят на корта. Доказателство, че животът им е топка ракета и корт е вчерашният годеж в Хертогенбош.

Малката сестра на звездата от близкото минало Рихард Крайчек - Михаела Крайчек, записа победа с 6:3, 4:6, 6:1 над Яна Чепелова, в първи кръг на турнира на Topshelf Open в Хертогенбош. Веднага след това получи и годежен пръстен по изключително мил, романтичен и атрактивен начин.

Гаджето й Мартин Емрих излезе на корта. Явно само Михаела не се е досетила защо. Падна на колене пред холандката и поиска ръката й.

Те се запознали точно на това място преди година. Спецът в каретата Мартин, разкри пред всички любовта и обичта си към Михаела. Та ясно каза "Да", а на корта зазвуча Менделсон.

"Беше огромна изненада, изключително специално място, за да ми предложи брак. Наистина съм щастлива и се чувствам късметлийка, че ми се случи това" - сподели развълнуваната тенисистка.

 "Първите 10-15 секунди след като излезе на корта си помислих, че е добре, хубаво е, че го виждам, но определено е странно. След това видях сълзите в очите му и осъзнах какво ще се случи. Бях толкова фокусирана върху него през цялото време, че не чух нищо от онова, което каза. Просто знаех, че със сигурност ще кажа "Да"", разсри емоциите си Михаела.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес