Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Проклятието продължава: Дрейк заложи 210 000 долара срещу Синер и загуби (СНИМКА)

09 септември 2024, 12:00 часа • 712 прочитания

Канадският музикален изпълнител Дрейк направи нов скандален спортен залог, с който загуби 6-цифрена сума. Артистът реши да подкрепи местния финалист на US Open Тейлър Фриц, като заложи, че ще победи световния номер 1 Яник Синер, но остана много далеч от истината.

Дрейк профука 6-цифрена сума, залагайки на тенис

Синер не просто спечели мача, но и го стори в три сета. Фриц нямаше какво да направи срещу значително по-класния си опонент, а Дрейк се сбогува с 210 000 долара от банковата си сметка. Точно толкова той заложи на победа Тейлър Фриц.

Дрейк подкрепи Тейлър Фриц на финала на US Open, но Синер разочарова и двамата

Ако Фриц бе победил Синер, това щеше да донесе на Дрейк 808 500 долара (598 500 чиста печалба). "Продължавам моята серия като най-смелия спортен залагащ в историята с най-много загуби", каза Дрейк още преди изиграването на финала. 

Това е поредна загуба за Дрейк в спортните залагания, като в мрежата обричат всяка негова прогноза на провал. Проклятието "Дрейк" този път сполетя Фриц, който загуби първия си финал в Големия шлем. САЩ изпита разочарование и на финала при жените, където американката Джесика Пегула отстъпи на Арина Сабаленка (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес