Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Окачете го в Лувъра": Шедьовърът на Григор, който остави в захлас Париж (ВИДЕО)

03 ноември 2023, 17:23 часа • 14063 прочитания

Тенис звездата на България Григор Димитров достигна до 40-ата си победа през 2023 година, която го изпрати и на полуфиналите на силния Мастърс турнир в Париж. Българинът преодоля 11-ия в света Хуберт Хуркач, а и този мач стана "арена" на няколко фантастични изпълнения от Гришо.

Ударът на Григор, достоен за Лувъра

Най-красивият удар на Григор Димитров в двубоя срещу поляка дойде в шестия гейм на първия сет. Тогава българинът излезе в близост до мрежата, а Хуркач опита да направи лоб, с който да го прехвърли. Това, което последва обаче, хвана неподготвен и самия поляк.

ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ: Григор пречупи 11-ия в света и е на крачка от финал в Париж (ВИДЕО)

Григор Димитров

Бекхенд смач с гръб към мрежата

Григор направи няколко крачки назад и скочи високо във въздуха за атрактивен смач с бекхенд с гръб към корта. Ударът, който е един от най-трудните за изпълнение в тениса, бе сполучлив и донесе ценна точка на българина, която вдигна феновете в залата на крака.

От Tennis TV побързаха да покажат на повторение магическото изпълнение на Григор, като добавиха коментар към него: "Окачете го в Лувъра". Насладете се на красивия удар на Григор Димитров във видеото по-долу:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес