Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Медведев: Просто си гледах ноктите, защо да показвам среден пръст? (ВИДЕО)

02 ноември 2023, 12:24 часа • 2570 прочитания

Руският тенисист Даниил Медведев, който претърпя загуба от Григор Димитров на Мастърс турнира в Париж, отрече да е показвал среден пръст на феновете. Световният номер 3 бе недолюбван от привържениците във френската столица, а конфликтът продължи и отвъд мача.

Показа ли Даниил Медведев среден пръст на феновете в Париж?

След срещата се появи ВИДЕО, на което Медведев показва среден пръст към феновете. Той го направи така сякаш "случайно" размахва средния си пръст, а след срещата обясни, че не е показвал такъв жест, а просто е гледал ноктите си.

Даниил Медведев

Руснакът гледал ноктите си

"Просто проверих ноктите си. Не е нищо повече от това. Защо бих показвал подобен жест на тази красива публика в Париж?", каза Медведев със сериозна доза сарказъм. И добави, че неговите действия са продиктувани от действията на публиката. Руснакът коментира, че имал и френски приятели, които не харесвали този турнир в Париж.

Във втория сет Медведев известно време отказваше да продължи мача, докато публиката не спре да го освирква. Това изнерви и Григор Димитров, който трябваше да чака няколко минути, докато руснакът започне да сервира.

Можете да гледате пълен репортаж от мача на Григор срещу Медведев в това ВИДЕО

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес