Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кога и къде да гледаме сблъсъка на Григор Димитров със световния №3 Медведев

01 ноември 2023, 05:00 часа • 2687 прочитания

Първата ракета на България Григор Димитров има тежката задача отново да премери сили със световния номер 3 Даниил Медведев на 1/16-финалите в турнира от сериите "Мастърс 1000" в Париж с награден фонд от 7.6 милиона евро. За руснака това е първи двубой от надпреварата.

Григор Димитров получи дежавю и пак ще срещне Даниил Медведев

Хасковлията получи дежавю при жребия за шампионата във френската столица. Както на ATP 500 във Виена, той изтегли "късата клечка" и ще се изправи срещу същите противници. В първия кръг Гришо потрепери, но пак подчини Музети, за да си осигури реванш с Медведев, който го отстрани в Австрия.

ОЩЕ: Борбен Григор даде здрав отпор, но не успя да детронира Медведев (ВИДЕО)

Григор Димитров

Кога е двубоят

До момента 32-годишният българин и №3 в ранглистата на ATP имат осем двубоя помежду си. В общия баланс Димитров отстъпва с 2:6. Сблъсъкът между двамата в Париж ще се проведе на централния корт. Програмата започва именно с тях в 11:00 часа (местно време) или 12:00 часа (българско време) в сряда (01.10).

Къде да гледаме срещата

След това зрителите ще се насладят на великолепни играчи като Стефанос Циципас, Новак Джокович, Александър Зверев, Холгър Руне и Яник Синер. Информация за това коя телевизия ще дава Григор Димитров срещу Даниил Медведев може да намерите в спортната ТВ програма в Sportlive.bg, като отново там ще можете да проследите НА ЖИВО Григор Димитров-Даниил Медведев.

ПРИПОМНЕТЕ СИ: Победа, която не се забравя: Как Григор обърна Федерер на US Open (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес