Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кога и къде да гледаме Григор Димитров срещу Тиафо на Уимбълдън

08 юли 2023, 09:35 часа • 17617 прочитания

Звездата на българския тенис Григор Димитров излиза днес за третия си мач на Уимбълдън, като се изправя срещу американеца Франсис Тиафо. Българинът, който е достигал до полуфинал в надпреварата, среща първото си сериозно изпитание в тазгодишното издание на Уимбълдън.

Тиафо демонстрира отлична форма на трева през този сезон, като няколко седмици преди Уимбълдън спечели и турнира в Щутгарт. Той е под номер 10 в света, а букмейкърите му дават леко предимство срещу Гришо. Димитров също е в много добра форма и е способен да го елиминира.

В колко часа ще играят Григор и Тиафо на Уимбълдън

Двубоят между Димитров и Тиафо е трети на корт номер 2, където програмата започва в 13:00 часа българско време. Началният час зависи от развоя на първите два мача на корта, както и от това дали ще има спирания заради дъжд. Очаква се мачът на Гришо да започне не преди 17 часа.

Григор Димитров

Коя телевизия ще дава Григор Димитров - Франсис Тиафо

Срещата на Григор Димитров ще бъде излъчена и пряко в българския телевизионен ефир. Очаква се срещата да бъде предавана на живо в ефира на "Евроспорт 2", както и в дигиталната им платформа, а също така може да бъде намерена и в други онлайн портали. Ако нямате възможност да гледате, можете да следите Димитров - Тиафо НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ОЩЕ: Григор уцели съперник право в слабините, реакцията му бе уникална (ВИДЕО)

Мачът на Григор Димитров срещу Франсис Тиафо, трети на корт №2, ще бъде излъчен на дигиталната платформа с български...

Публикувахте от Eurosport България в Събота, 8 юли 2023 г.
Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес