Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гришо след фамозния обрат: На моменти не знаех какво да направя

19 октомври 2024, 21:46 часа • 1040 прочитания

Най-добрият тенисист на България Григор Димитров демонстрира страхотен характер, за да обърне Талон Грикспор на полуфиналите на турнира в Стокхолм. Българинът срещна много трудности в мача, в който нидерландецът играеше на невероятно ниво, но в крайна сметка взе победата след обрат.

Григор Димитров се изправи срещу най-добрата версия на Грикспор

Самият Димитров призна след мача, че на моменти не е знаел какво да направи, за да противодейства на невероятната игра на Грикспор. Българинът определи играта на нидерландеца като "един от най-добрите мачове" в кариерата му.

Григор Димитров

"Знаех, че ще бъде страхотна битка. Имаше много неща, които бяха срещу мен. Някои удари не станаха, негови топки пък се оказаха на линията. Той играеше един от най-добрите мачове в кариерата си и в някои моменти наистина не знаех какво да направя", каза Григор.

Гришо или Томи Пол: кой ще вдигне втора титла в Стокхолм?

На финала българинът ще се изправи срещу Томи Пол, който също като него ще играе за втора титла в Стокхолм. "Едно е сигурно: не играеш всяка седмица на финал. За 10-и път съм тук. Играя тук пред вас от дете. Дали губя, дали печеля, няма толкова значение. Важното е, че съм тук", сподели Димитров.

Можете да си припомните паметния обрат на Григор срещу 3-ия в света, който му донесе първата ATP титла в кариерата в Стокхолм!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес