Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гришо: Готов съм за финала, искам да се насладя на момента (ВИДЕО)

06 януари 2024, 15:17 часа • 2616 прочитания

Най-добрият български тенисист Григор Димитров бе изключително щастлив от класирането си на финал на турнира от сериите АТР 250 в Бризбън. Първата ни ракета стори това, след като победи представителя на домакините Джордан Томпсън с 6:3 и 7:5. Утре Гришо ще се бори за титлата с поставения под №1 в основната схема – Холгер Руне.

След успеха си срещу Томпсън, Григор Димитров сподели, че е готов за предстоящия финал срещу Руне. Той допълни, че иска да се наслади на момента и благодари на майка си и баща си, които не спират да го подкрепят.

Какво каза Григор след победата срещу Томпсън

„Хубавият период за мен продължава, казвах и преди, че идвам тук с добро усещане. Кортът е като домашен за мен. Дойдох тук рано със семейство си и отбора ми. Наслаждавам се на момента. Щастлив съм, че отново съм на финал“.

„Радвам се, че семейството ми е тук с мен. Това обаче добавя допълнително напрежение, защото не искам да губя. Щастлив съм, че мога да прекарам толкова време с тях особено през празничните дни. Семейството е най-хубавото нещо на света“.

„Всеки момент прекаран с тях ми помага да реша какво искам да правя след тениса. Искам да се насладя на момента и да остана в него. Утре ще изиграя още един двубой. Готов съм за него. Майка ми и баща ми много ме подкрепят. Те са моите герои, продължавам да се уча от тях“, каза първата ракета на България.

Вчера пък Григор Димитров получи предложение за брак от своя фенка.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес